Gamalı Köftecisi A Milli Takımımızı ağırladı

Gamalı Köftecisi A Milli Takımımızı ağırladı

Pazar günü Turgutlu’da CEV 2017 Avrupa Voleybol Şampiyonası 3.etap karşılaşmasında Portekiz ile mücadele edecek A Milli erkek voleybol takımı Turgutlu’da kampa girerken, milliler Gamalı Köftecisine konuk oldu.

Kafile olarak Gamalı Köftecisinin işletmecisi Şevki Atman’ın konuğu olan A Milli takım keyifli bir akşam geçirdi. Yemekte Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Milli Takım Kafile Başkanı Ahmet Göksu, Başantrenör Emmanuele Zannini, milli takım kurmayları ve oyuncular katıldı.

Milli takımı Turgutlu’nun bağrına bastığını ifade eden Kaymakam Turan, Pazar günü yine tribünlerin dolacağını ifade etti. Voleybol ve sporsever olarak nitelendirdiği Şevki Atman’a konukseverlerinden dolayı teşekkür eden Uğur Turan, Ayyıldızlı ekibe başarılar diledi.

Yemek sonrasında Gamalı Köftecisi ailesi ve Milli takım birlikte anı fotoğrafı çektirdi. Gamalı Köftecisinin İşletmecisi Şevki Atman;” Ayyıldızlı formayı taşıyan değerli takımımız burada ağırlamak bizler için büyük onur. Her zaman Türk milli takımımızın yanındayız. Pazar günüde tribünde yerimizi alarak Efeler’i destekleyeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir